Znaleziono 21 wyników

Powrót

autor: LukaszB
15 kwie 2018, o 12:30
Skocz do działu
Skocz do tematu

Re: Głupawki z miasta

Ktoś dołożył "cegiełkę" do odbudowy mostu
autor: zunia
14 lut 2019, o 10:09
Skocz do działu
Skocz do tematu

Re: Kończewice

Dodatkowe informacje na temat kościoła ewangelickiego i jego lokalizacji zaczerpnięte z kroniki Koła Gospodyń Wiejskich (pisownia oryginalna): pamiętamy jeszcze kościół ewangelicki przed szkołą powszechną przy stawku kościół ewangelicki został przez członków spółdzielni rozebrany, a materiałem z Nie...
autor: zielu
21 lis 2019, o 12:14
Skocz do działu
Skocz do tematu

Re: Ulica Wojska Polskiego

Wystarczyło kilka lamp, aby w prosty sposób podkreślić efekty remontu elewacji kamienicy przy ul. Wojska Polskiego 25.
12 sty 2020, o 21:27
Skocz do działu
Skocz do tematu

9. urodziny Dawnego Tczewa

30 stycznia (czwartek) o godz. 18.00 w Fabryce Sztuk odbędą się 9. urodziny Dawnego Tczewa ::dawnytczew :tczew
Tradycyjnie dokonamy podsumowania kolejnego roku naszej działalności i na koniec zjemy pyszny tort ze spółdzielni Jasna oraz będzie delektować się oranżadą :)
autor: G.S.
23 mar 2020, o 02:31
Skocz do działu
Skocz do tematu

Re: Panorama Tczewa

Dawno, dawno temu, za górami, za lasami ... Znaczy gdzieś na początku lat 90 minionego wieku, w Tczewie, żył sobie taki ja i uczył się robić zdjęcia. Miałem Zenita 11 i trzy obiektywy (mam je nadal). Jeden z nich okazał się bardzo przydatny do wykonania zdjęć, które tutaj w kilku częściach pokażę. B...
1 sie 2020, o 10:39
Skocz do działu
Skocz do tematu

Re: Panorama Tczewa

Widok centrum miasta z 1985 roku z allegro
85.jpg
85 1.jpg
85 2.jpg
25 paź 2021, o 06:42
Skocz do działu
Skocz do tematu

Re: Tczew z lotu ptaka

Na allegro pojawił się szkic na podstawie fotografii lotniczej miasta z 1933 :yahoo
autor: niespokojna66
12 cze 2022, o 16:54
Skocz do działu
Skocz do tematu

Re: Stary Dworzec

Widok starego dworca od strony mostu i podobne zdjęcia, lecz nie takie same/fotopolska/