Jego większy brat
Znaleziono 436 wyników
- 21 sie 2018, o 15:12
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
- 22 sie 2018, o 07:31
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Promocja mostu
Pocztówki ze znajomym znakiem
zostały powiększone i wiszą na ścianach starostwa
Ulotki namawiające do głosowania na znaczek z mostem znalazły się w kinie Helios 
- 22 sie 2018, o 12:28
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Karczma - ul. Wojska Polskiego
Historia obecnego budynku została opisana na jednej z tablic wystawy viewtopic.php?f=28&t=162&p=61741#p61741
- 22 sie 2018, o 13:35
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Przedmioty z naszej młodości
W dniach 20 -22.08.1981 w hali Oliwia odbył się I Przegląd Piosenki Prawdziwej "Zakazane Piosenki". Z tej imprezy przechowałem jeden egzemplarz śpiewnika z tekstami 28 piosenek ,wykonanych na tej imprezie. Ich autorami i wykonawcami byli między innymi: Jan Pietrzak, Marcin Wolski, Andrzej ...
- 24 sie 2018, o 19:53
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Kurkowe Bractwo Strzeleckie
Dzięki transmisjom REGIO LEUDAL TV można było uczestniczyć w wydarzeniach związanych ze Spotkaniami Historycznych Strzelców w Holandii . Obejrzałem transmisję z inwestytury kolejnych rycerzy św. Sebastiana, która miała miejsce 17 sierpnia podczas uroczystej mszy w kościele parafialnym w Neer . Natom...
- 24 sie 2018, o 21:47
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Konsul Austriacki pochowany w Klonówce
Nazywam się Iwona Rejdych z domu Kuksz , wspominany przez Was Cyprian Kuksz to mój pra pra Dziadek. Właśnie na tej stronie dowiedziałam się gdzie jest pochowany. Jego żona a moja pra pra Babka jest pochowana w Warszawie na Powązkach w naszym grobie rodzinnym. W związku z uzyskaną informacją będę chc...
- 27 sie 2018, o 06:34
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Promocja DT
Na festiwalu Ciechowskiego
- 29 sie 2018, o 14:17
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Zespół Szkół Technicznych
Dzięki uprzejmości Pani Mierzwińskiej zeskanowałem kilkanaście fotografii, gromadzonych przez lata przez Jej męża Franciszka. Przedstawiam kilka z nich:
- 1 wrz 2018, o 10:29
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Promocja mostu
Mieliśmy przyjemność z Przemkiem brać udział w realizacji materiału rocznicowego Polskiego Radia opowiadającego o wybuchu wojny https://polskieradio24.pl/39/246/Artyku ... w%E2%80%A6