CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE !
Edit:

Jeszcze taki mały gratis dla smaczku

Możesz być pewien, ze ja tak nie myślę i uważam to tylko za nieszczęśliwy zbieg okolicznościma7ias pisze:Kurczaki, wyszły na jaw nasze neonazistowskie plany. Hitler, barwy, teraz malujemy hitlerowski Deutsches Kreuz. Może się uda gdzieś przemycić swastykę.

Przed wami jeszcze przysłowiowa beczka soli do zjedzenia, zobaczycie ilu "życzliwych" pojawi się przy okazji waszych kolejnych akcji społecznych. Dobrze, że podchodzicie do tego z dystansem i robicie swoje. Co do uwagi Be-gooda - pełna zgoda, osoby z pewną wiedzą historyczną skojarzą te barwy z Niemcami. Jestem przekonany, że znajdziecie rozwiązanie, może wystarczy na czarnym pasie złotymi litrami napisać BÓG HONOR OJCZYZNA?ma7ias pisze:Kurczaki, wyszły na jaw nasze neonazistowskie plany. Hitler, barwy, teraz malujemy hitlerowski Deutsches Kreuz. Może się uda gdzieś przemycić swastykę.

Też nie chcę być złośliwy ale taki sam czarny sam pasek jak u góry jest i na dole a raczej flaga czarno biało czerwono czarna to już nie jest flaga Cesarstwa Niemieckiego.be-good pisze:Proszę nie traktować tego jako złośliwej i pustej krytyki, ale czy zdajecie sobie sprawę, że na odcinku bardzo wielu metrów wykonaliście tam niechcący flagę Cesarstwa Niemieckiego, a później pierwszą flagę Trzeciej Rzeszy?

Nie możesz mówić, że Piłsudski nie znalazł u nas uznania, tylko dlatego, że go nie namalowaliśmy. Od początku trzymamy się koncepcji z Dmowskim i 2BS, a na resztę przyjdzie jeszcze czas.Jeżeli Marszałek Piłsudski nie znalazł w waszych oczach uznania to odpowiem jego słowami:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.