ale czy są jakieś KONKRETNE źródła wiążące pasiasty kamuflaż "nowej" lokomotywy z rzekomym (sennym?) marzeniem Obywatela GeCe?
W bonusie inne pasiaste odloty środków transportu (i nie tylko):

P.S. To się nazywa w obcym języku "Dazzle Camouflage"

Trzeba pytać rzekomą inspiratorkę o inicjałach W.D.N.be-good pisze:Wiem, że mogę sobie teraz moim głosem... wytrzeć,
ale czy są jakieś KONKRETNE źródła wiążące pasiasty kamuflaż "nowej" lokomotywy z rzekomym (sennym?) marzeniem Obywatela GeCe?
Swego czasu nawet Zetowi zebra się spodobałazielu pisze:Na różowo?! WTF? A czemu nie w zebrze paski lub gepardzie cętki? Też będzie oryginalnie. Różowa lokomotywa pasuje (nie tylko w tym miejscu) jak - przepraszam za wyrażenie - świni kamizela...
zet48 pisze:Można pomalować lokomotywę inaczej ...aby miała Tczewski akcent. Osobiście jestem za oryginalnym fabrycznym malowaniem, ale pasuje mi tu pomysł Ziela - zebra. Pasy można przekształcić w barwy Republiki.

To fakt, nawet już "demota" mamyzielu pisze:Swego czasu nawet Zetowi zebra się spodobała![]()
zet48 pisze:Można pomalować lokomotywę inaczej ...aby miała Tczewski akcent. Osobiście jestem za oryginalnym fabrycznym malowaniem, ale pasuje mi tu pomysł Ziela - zebra. Pasy można przekształcić w barwy Republiki.